Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NatuurBewust wandeling in Appèlbergen 10 nov-2018

10 november @ 10:30 am - 12:30 pm

€15

Inschrijven

Tribe Loading Animation Image

Tijdens deze NatuurBewust wandeling in Appèlbergen ervaar je hoe een wandeling in de natuur je kan helpen om te ontspannen en weer in contact te komen met jezelf. De natuur is niet alleen een mooie locatie, het kan ook als metafoor of coachingstool gebruikt worden. Er wordt gewerkt met inzichten uit wandelcoaching, natuurcoaching en het uit Japan overgewaaide bosbaden (shinrin yoku). In een NatuurBewust wandeling ga je de natuur op een andere manier ervaren, dan wanneer je ‘gewoon’ een wandeling maakt. Het is intens en betekenisvol.

Tip: Draag stevige (wandel)schoenen en een wind- of waterdichte jas. In principe gaat de wandeling altijd door, tenzij het stormt en/of heel hard regent.

Praktische zaken

Locatie: Natuurgebied Appèlbergen in Glimmen. Verzamelen op de parkeerplaats van sportpark de Groenenberg,
Markeweg 17, 9756 BZ Glimmen. Op de fiets is het 10 km naar Glimmen, dat is ongeveer 35 minuten fietsen vanaf het station Groningen. Openbaar vervoer: neem lijn 50 richting Assen en stap uit bij halte Nieuwe Schoolweg in Glimmen.
Dag en tijdstip: zaterdag 10 nov-2018 om 10:30 tot 12:30 uur. De wandeling duurt 1,5 tot 2 uur.
Groepsgrootte: 4-8 personen
Aanmelden via het inschrijfformulier bovenaan deze tekst.

Kosten

De kosten zijn € 15,- per persoon. Betaling graag voor aanvang van de wandeling: contant of PIN.

NatuurTalentcoaching

Is een wandeling samen met andere (voor jou onbekende) mensen niet echt iets voor jou? Dan is één op één coaching misschien iets voor je. Naast de natuur- en wildpluk wandelingen kan ik ook persoonlijke begeleiding/coaching bieden. Lees hier meer.

Wandeling als uitje?

Lijkt het je leuk om eens een NatuurBewust- of Wildpluk wandeling te doen als (onderdeel van een) team-, familie-, vrienden- of bedrijfsuitje? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.
Locatie: Noord Nederland

Locatie

De Groenenberg
Markeweg 17
Glimmen, 9756 BZ
+ Google Maps

Organisator

Greendreamster