Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Streekmarkt Dierenweide Eelderbaan 17 juni-2018

17 juni 2018 @ 1:00 pm - 5:00 pm

Op zondag 17 juni sta ik met mijn homemade jam en chutney op de streekmarkt tijdens het jaarfeest (10 jarig jubileum) bij de Dierenweide Eelderbaan in Groningen. Kom langs om mijn jams te proeven of om een gezellig praatje te maken.

Over het jaarfeest

Vaderdag tip: Jaarfeest op Dierenweide Eelderbaan!

Op de dierenweide Eelderbaan in Vinkhuizen is er een gezellig Jaarfeest op zondag (vaderdag) 17 juni van 13:00 tot 17:00 uur. Kom je ook langs? De entree is gratis en er is van alles te doen zoals, het schapen scheren, een streekmarkt met leuke ambachtelijk en duurzame producten van kaarsen en knuffels tot zalfjes en jams, kinderactiviteiten zoals oud Hollandsche spelletjes, bedenk een leuke naam voor onze geiten lammetjes, win leuke prijzen, lekker springen op het springkussen, dieren aaien, ponyritjes en natuurlijk lekker eten & drinken!

Over de Dierenweide

De Dierenweide Eelderbaan is het karakteristieke gebouw op de hoek van Vinkhuizen en de Held. Het is een prachtige plek om kennis te maken met mens en dier. Kom vooral langs: er valt altijd van alles te beleven! Bekijk hier de website.

Gegevens

Datum:
17 juni 2018
Tijd:
1:00 pm - 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Dierenweide Eelderbaan
Kornalijnlaan 7
Groningen, 9743 JK Nederland
+ Google Maps