Het geheim van lekkere jam is dat het met liefde en aandacht bereid wordt. De jams, chutneys en siropen zijn met met veel liefde en aandacht bereid en veelal gemaakt van wild geplukte en biologische ingrediënten van goede kwaliteit. Alle homemade jams zijn halfzoet. Dit betekent dat er, vergeleken met reguliere jam uit de winkel, half zoveel suiker gebruikt wordt (2:1 i.p.v. 2:2).

Vruchtenjam

Pruimenjam met kaneel
Pruimenjam met lavendel
Pruimenjam met rode chilipeper
Pruimen-bramenjam
Pruimen-vlierbessenjam
Pruimen op siroop
Pruimen-rabarberjam
Pruimen-sleedoornjam
Gele kornoeljejam
Kweepeergelei
Appel-kweeën compote

Chutney

Pruimenchutney met balsamico
Mirabelle pruimenchutney
Appelchutney

Siropen

Vlierbloesemsiroop
Vlierbessensiroop
Paardenbloem-rozemarijnsiroop
Rabarbersiroop