Foto is gemaakt door Cato Pater.

Naast het werk voor Greendreamster werk ik (onder mijn eigen naam: sannescheltena.nl) als NatuurTalentcoach en bedrijfsantropoloog. Lees hieronder meer.

Individuele coaching

Wanneer je in evenwicht bent ga je steeds meer in je kracht staan. Dan zal je merken dat alles wat je onderneemt makkelijker gaat. Dat je in flow komt. Dat je je talenten gaat (h)erkennen en dat je gaat doen waar je goed in bent. Individuele coaching richt zich op het verkrijgen van inzicht in de werking van je talenten. Dit kan o.a. met behulp van de natuur (als metafoor, tool of locatie). Dit helpt je bij het herstellen van natuurlijk evenwicht.

Wanneer je stress ervaart, moe bent, niet lekker in je vel zit, dan is het heel moeilijk om goede keuzes voor jezelf te maken. Terwijl dat juist zo belangrijk is.

Lees meer >>

Voor ondernemers

Als zelfstandig ondernemer loop je soms tegen vraagstukken aan waar je zelf niet één, twee, drie een oplossing voor hebt. Het kan zijn dat je behoefte hebt om met iemand te sparren om helder te krijgen wat je eigenlijk al wist. Of je wilt met je team een bijzondere coachingsdag beleven.

Lees meer >>

Kennismaking

Kennismaking op basis van wederkerigheid. Graag kom ik een keer bij je op de koffie om je te vragen met me mee te denken. Voor mijn werk als bedrijfscoach en het in contact komen met mogelijke nieuwe opdrachtgevers denk ik dat het goed is om mijn netwerk in te schakelen. Via via is altijd een goede binnenkomer. In ruil daarvoor krijg je van mij een korte bedrijfsobservatie cadeau. Tijdens deze observatie onderzoek ik hoe de processen in elkaar zitten, hoe de communicatie werkt (of niet) en welke verhalen er verteld worden. Onder het genot van een tweede kop koffie vertel ik je tenminste drie bijzonderheden die mij opgevallen zijn.