Foto is gemaakt door Cato Pater.

Naast het werk voor Greendreamster werk ik als talentengids en bedrijfscoach. Lees hieronder wat dat inhoudt.

Talentengids: persoonlijke ontwikkeling

Inmiddels werk ik, als talentengids, zelf met de methodiek die mijn leven onomkeerbaar veranderde.

Als ervaringsprofessional weet ik hoe het is om het avontuur aan te gaan. Om met mijn blokkerende overtuigingen aan de slag te gaan. Om mijn wensen en verlangens te verwoorden. Om mijn talenten te leren (her)kennen en mijn intuïtie weer te leren volgen. Om te doen waar ik goed in ben. En dat geeft vertrouwen.

Het heeft mijn leven eerst op z’n kop gezet en me daarna richting gegeven. Het heeft me onder andere geleerd dat mijn sensitiviteit mijn kracht is. En hoe waardevol dit talent is in mijn werk als talentengids/coach.

Gids naar Eigen Wijsheid is een methodiek voor talent- en intuïtie-ontwikkelen en is ontwikkeld door Cato Pater/bureau cato. Het werkt van binnen naar buiten, van persoonlijke ontwikkeling naar praktische toepasbaarheid. Het geeft je inzicht in je werkelijke vermogens en helpt je om dat op jouw eigen(wijze) manier in te zetten. Gids naar Eigen Wijsheid kan zowel in individuele trajecten als in groepen worden ingezet.

Lees meer over deze methodiek >>

Bedrijfscoach

Als antropoloog (MSc), coach en ervaren ondernemer bekijk ik een organisatie van binnenuit. Daarbij richt ik mij vooral op de interne processen, wat er zich tussen mensen afspeelt en welke verhalen er verteld worden.

Als bedrijfscoach biedt ik bedrijfsadvies en -ondersteuning gebaseerd op verschillende theorieën en methodieken uit de organisatiekunde, culturele antropologie en talentgerichte coaching. Ik werk in Groningen voor diverse opdrachtgevers in het midden- en kleinbedrijf en houd me vooral bezig met vraagstukken rondom interne (verander)processen en optimalisatie van de organisatie op gebied van talentontwikkeling.

Bij vraagstukken rondom leiderschapsstijlen van ondernemers en talentgerichte inzetbaarheid van medewerkers is het mogelijk om een e-assessment af te nemen. Het ‘doen waar je goed in bent’ of het vinden van de juiste medewerkers is een samenspel tussen de bedrijfscultuur enerzijds en de persoonlijke kwaliteiten van de ondernemer of (beoogde) medewerker anderzijds. Een assessment test kan hierin inzicht geven.

Mijn kracht ligt in: even slim meedenken, onconventioneel en out of the box denken, informele gesprekken, complexe theorie op eenvoudige wijze uitleggen, participerende observatie en interne processen optimaliseren.

Bekijk mijn LinkedIn profiel >>

Kennismaking

Kennismaking op basis van wederkerigheid. Graag kom ik een keer bij je op de koffie om je te vragen met me mee te denken. Voor mijn werk als bedrijfscoach en het in contact komen met mogelijke nieuwe opdrachtgevers denk ik dat het goed is om mijn netwerk in te schakelen. Via via is altijd een goede binnenkomer. In ruil daarvoor krijg je van mij een korte bedrijfsobservatie cadeau. Tijdens deze observatie onderzoek ik hoe de processen in elkaar zitten, hoe de communicatie werkt (of niet) en welke verhalen er verteld worden. Onder het genot van een tweede kop koffie vertel ik je tenminste drie bijzonderheden die mij opgevallen zijn.