Heb je behoefte aan stresscounseling, talent gerichte coaching of ondersteuning op gebied van structuur, gezonde levensstijl en inspiratie? Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn. Ook voor ondernemers.

Stresscounseling

Als de balans tussen spanning en ontspanning scheef is, dan kan je stressklachten ervaren, wat weer kan leiden tot ziekte en burn-out. Via de counselinggesprekken krijg je meer inzicht in jouw persoonlijke stresservaring en kan je beter leren omgaan met stress of prikkels uit de omgeving.

De ervaring van en het omgaan met stress is voor iedereen anders en dat vergt een traject op maat. Er wordt dus niet gewerkt met een vooropgesteld behandelplan. Stresscounseling bestaat uit minimaal twee gesprekken tot een traject gedurende drie maanden tot een half jaar. Dat is afhankelijk van je (hulp)vraag en wat je nodig hebt.

Talent gerichte coaching

Waar krijg jij energie van? Wat doe jij het liefst? Wanneer sta jij in je kracht? Hoe goed ken jij jezelf? Waar droom je van? Wat houdt je tegen om je dromen te volgen of te verwezenlijken?

Talent gerichte coaching vraagt om een actieve houding en inzet van de coachee. Er wordt gewerkt met kleine, creatieve en speelse opdrachten, die diepe en mooie inzichten kunnen geven. Deze coaching bestaat uit minimaal twee gesprekken tot een traject gedurende drie maanden tot een half jaar. Dat is afhankelijk van je (hulp)vraag en wat je nodig hebt.

Bedrijfsondersteuning

Heb je een eigen bedrijf en groeit het je een beetje boven het hoofd? Ben je gegroeid, maar nog niet klaar om een medewerker aan te nemen? Heb je het zo druk dat je niet meer toekomt aan de echte belangrijke dingen? Heb je goede ideeën, maar krijg je ze niet op papier of op je website? Ben je toe aan verandering en heb je behoefte om hier met iemand over te sparren? Dan heb je misschien baat bij tijdelijke bedrijfsondersteuning.

Lees meer.... >>

Werkwijze

Elke persoon is anders en dat vergt daarom een persoonlijke benadering. Dat is het uitgangspunt van mijn werkwijze. Het kan goed zijn dat ik tools en inzichten uit diverse invalshoeken ga inzetten. Alles in mijn portefeuille, van stresscounseling en talent gerichte coaching tot mijn inzichten uit antropologie, sportcoaching en ondernemerschap, zal ik zoals het uitkomt met je delen. De richting en de duur van de coaching bepalen we gezamenlijk en kunnen we tussentijds nog bijsturen.

Zoals je zult merken zal ik tijdens de gesprekken nauwelijks aantekeningen maken. Dit betekent ook dat ik geen dossier van je zal bijhouden. Daarnaast werk ik graag intuïtief met de informatie die je me op dat moment aanreikt. Wel verwacht ik een actieve en betrokken houding van de coachee. Dit kan betekenen dat ik je vraag om een verslag te maken, tijdelijk een dagboek bij te houden of thuis een opdracht te doen.

Wat betreft de locatie voor de afspraak zijn er twee opties. Ben je woonachtig in Groningen (en omgeving) dan kom ik graag naar je toe. Het zien van de plek waar je woont of werkt kan mij helpen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in mijn praktijkruimte in de Oosterparkwijk in Groningen. Parkeren is gratis.

Kosten en vergoeding

Betaal nu tijdelijk voor de eerste twee consulten geen € 60,- per consult, maar € 30,- per consult. Dat is 50% korting oftewel twee gesprekken voor de prijs van één. Na deze twee consulten spreken we in onderling overleg af of en hoe we verder gaan. Die keuze is afhankelijk van je (hulp)vraag en wat je nodig hebt. Vanaf het derde gesprek zijn de kosten € 60,- per consult. Dit is inclusief 21% btw. Betaling mag contant tijdens de afspraak of voorafgaand aan de afspraak via bankoverschrijving.

Een consult duurt ongeveer 50 minuten. Het kennismakingsgesprek, dat direct voorafgaand aan het eerste consult plaatsvindt, is gratis. Voor het eerste gesprek nemen we daarom ongeveer 90 minuten. Een afspraak kan kan tot 24 uur voorafgaand aan het gesprek kosteloos afgezegd worden, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Stresscounseling en talent gerichte coaching worden helaas niet vergoed door de zorgverzekering. Mocht je de kosten anderzijds willen aftrekken of indienen bij je werkgever dan kan ik je voorzien van een factuur.

Structuur, focus en timemanagement
Meer gedaan krijgen in minder tijd? Persoonlijke coaching op maat.
Omgaan met stress in je leven
Beter leren omgaan met stress? Ontdek jouw stresstype en hoe je stress in je voordeel kan laten werken.
Levensritme en gezonde levensstijl
Gezond en vitaal in het leven staan! Wat kan je leren van het ritme van de natuur?
Even slim meedenken
Soms heb je behoefte aan een sparringpartner die de juiste vragen stelt en even slim kan meedenken
Goed gesprek in de natuur
De beste ideeën dienen zich vaak spontaan aan tijdens een wandeling in de natuur
Praktische ondersteuning
Hulp bij het gebruik van programma's op je computer, schrijven van teksten of andere praktische vaardigheden