Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Be Present, Spirituele Markt

27 november 2016 @ 11:00 am - 5:00 pm

€1

Dit evenement is vol

Op zondag 27 november sta ik met mijn zelfgemaakte jams & chutneys op een bijzondere markt. Dit keer op de Be Present, Spirituele Markt in de Edanz. Edanz zit in het (voormalige) Aletta Jacobshuis aan de van Oldenbarneveltlaan. Het is een nieuwe plek in Groningen om te ontmoeten, ontwikkelen, te groeien en te werken. Niet alleen aan jezelf, door bijvoorbeeld mee te doen aan de workshops, maar ook door je talenten aan te bieden en zo te werken aan de groei van anderen en zo ook weer aan jezelf. Ze staan open voor nieuwe ideeën. De sfeer is heel positief en ademt een ‘familiegevoel’.

Over Be Present, Spirituele Markt

Deze markt is een initiatief om meer mensen te betrekken bij de Edanz, centrum voor ontmoeting & ontwikkeling. De dag zal bestaan uit diverse onderdelen, zoals workshops, coaching, healingen, yoga, meditatie, qi-gong flow en muziek. In de centrale ruimte is er een markt met leuke sint & kerstcadeaus zoals bijvoorbeeld raw chocolat letters, bio vegan kruidnoten, handgemaakte meditatiekussens, edelstenensieraden of mooie producten van diverse inheemse volkeren uit Zuid Amerika.

De gehele dag zijn er workshops, meditaties of yoga te volgen (zie hieronder, programma volgt nog), je kunt een reading of coaching krijgen voor je spirituele groei, je inschrijven voor een healing of workshop, een cadeaubon kopen om iemand een workshop/healing cadeau te geven voor de feestdagen, een lekkere soep of andere lekkernijen nuttigen of gezellig nieuwe mensen ontmoeten.

We hebben een Loterij, dus wie weet win je nog iets leuks!

Free café

Vanaf 18.00 uur kun je tevens blijven om een gerecht te proeven van het Freecafé, zij serveren elke zondagavond een gerecht van overgebleven/ waste voedsel van de markt. Vanaf 14:00 uur kan een ieder helpen koken, dus loop binnen en maak verbinding 🙂

De entree bedraagt € 1,- dit is tevens je loterijticket.

Gegevens

Datum:
27 november 2016
Tijd:
11:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€1
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
http://www.edanz.nl/event/be-present-spirituele-markt/

Locatie

Edanz
Oldenbarneveltlaan 6
Groningen, Groningen 9716EJ Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.edanz.nl/