Zeg het met jam! Voor elke gelegenheid een smaakvolle homemade jam. De ingrediënten en kruiden zijn afgestemd op het gevoel dat je wilt overbrengen. Leuk om cadeau te geven of als relatiegeschenk.

Jam met een boodschap

Het geheim van lekkere jam is dat het met liefde en aandacht bereid wordt. Greendreamster-jams & chutneys (met een boodschap) zijn met met veel liefde en aandacht bereid en veelal gemaakt van wild geplukte en biologische ingrediënten van hoge kwaliteit. Deze homemade jam is halfzoet. Dit betekent dat er er, vergeleken met reguliere jam uit de winkel, half zoveel suiker gebruikt wordt. De combinatie van fruit met bepaalde kruiden geeft de jam niet alleen een bijzonder lekkere smaak, het draagt ook een boodschap in zich. Geef je een jam met kaneel & port cadeau, dan zegt je iets anders dan wanneer je een jam met lavendel, citroenverbena of chilipeper geeft. Elke gelegenheid heeft een eigen boodschap en sfeer die je wilt overbrengen, en dat doe door een potje jam te geven.

Jams & chutneys kopen

De jams & chutneys met een boodschap zijn online te bestellen via mijn webshop Greendreamsore. Koop je liever offline? Dat kan op één van de streekmarkten waar ik te vinden ben. Bekijk de events kalender voor de eerstvolgende markt of beurs.

Jamdesign op maat

Wil je een bijzonder (lekker) cadeau met een boodschap geven? In opdracht kan ik een jam of chutney ontwerpen speciaal voor jouw gelegenheid of boodschap. Afhankelijk van je wens, het seizoen en de hoeveelheid zal ik een jam of chutney samenstellen, die je bijvoorbeeld als relatiegeschenk of in de kerstpakketen van je medewerkers kan doen. Neem voor meer informatie contact met me op of vraag een offerte aan.

 

Diverse smaken.....

Vruchtenjam puur
Bramen-vlierbessenjam
Kweepeergelei
Sleedoornjam
Mirabelle-Sleedoornjam
Tamme kastanjejam
Persimmonjam
Pompoen-citroenjam
Pruimen-bramen-vlierbessenjam (uitverkocht)
Pruimen-bramenjam
Pruimen-duindoornjam
Pruimen-lijsterbesjam
Pruimen-rozenbotteljam
Mirabelle-meidoornjam

Vruchtenjam met kruiden
Pruimenjam met chai kruiden
Pruimenjam met citroenverbena
Pruimenjam met hondsdraf
Pruimenjam met lavendel (uitverkocht)
Pruimenjam met Oost-Indische kers
Pittige pruimenjam met Oost-Indische kers
Pruimenjam met port en kaneel
Pruimenjam met rode chilipeper
Pruimenjam met sterrenmix
Pruimenjam met zoethout/lakrids
Kruidige pruimenjam met zoethout/lakrids
Pruimen-bramenjam met rozemarijn
Pruimen-bramenjam met moerasspirea
Pruimen-rode bessenjam met moerasspirea

Chutneys
Appelchutney
Bramenchutney
Mirabelle pruimenchutney
Mirabelle pruimenchutney met balsamico
Pittige tomatenchutney
Pompoenchutney
Pruimenchutney met balsamico

Wat anderen vinden.....