Heb je een Stadjerspas, dan krijg je € 10,- korting op een wildpluk wandeling. Normale prijs € 15,- en met Stadjerspas € 5,- per persoon. Deze korting ontvang je op vertoon van de persoonlijk klantcode op de Stadjerspas-sleutelhanger.

Deze actie is geldig t/m 31 dec-2020. Tijdens deze periode mag je drie keer gebruik maken van de actie. Zo kan je tijdens verschillende seizoenen een keer mee. Let op: de Stadjerspas is persoonsgebonden. Om de korting te kunnen ontvangen moet iedere deelnemer een eigen Stadjerspas hebben.

Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis mee, mits onder begeleiding van een ouder.

Ga eens mee met een wandeling

Tijdens het (wildpluk) seizoen (van maart tot november) organiseer ik regelmatig een wandeling die openstaat voor een ieder om zich in te schrijven. Een wandeling duurt anderhalf tot twee uur. In principe gaat de wandeling altijd door, tenzij het stormt en/of heel hard regent. Aanmelden kan via het inschrijfformulier bovenaan de pagina van elk evenement. Bekijk de agenda voor actuele data.

Over de Stadjerspas

Stadjerspas.nl is een kortingsregeling voor inwoners van de gemeente Groningen met een inkomen tot maximaal 120% van de bijstandsnorm. Stadjers die abonnee kunnen worden, krijgen met de pas korting op diverse activiteiten en producten. Bijvoorbeeld bij lidmaatschap van een sport- of hobbyvereniging, museumbezoek, lidmaatschap van de bibliotheek en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op de website van de Stadjerspas.