Wanneer je in evenwicht bent ga je steeds meer in je kracht staan. Dan zal je merken dat alles wat je onderneemt makkelijker gaat. Dat je in flow komt. Dat je je talenten gaat (h)erkennen en dat je gaat doen waar je goed in bent. Individuele coaching richt zich op het verkrijgen van inzicht in persoonlijk leiderschap en de werking van je talenten. Dit kan o.a. met behulp van de natuur (als metafoor, tool of locatie). Het helpt je bij het herstellen van natuurlijk evenwicht.

Wanneer je stress ervaart, moe bent, niet lekker in je vel zit, dan is het heel moeilijk om goede keuzes voor jezelf te maken. Terwijl dat juist zo belangrijk is.

Coaching is maatwerk

Coaching is maatwerk omdat het afhankelijk is van wie je bent en waar je staat in je ontwikkeling. Om een idee te geven van wat er mogelijk is staan hieronder een aantal voorbeelden.

Eenmalig gesprek 1,5 uur

Er is de mogelijkheid tot meerdere 'eenmalige' gesprekken.

Coachgesprek
Soms heb je behoefte aan een goed gesprek met een onafhankelijke buitenstaander. Met iemand die onbevooroordeeld naar je luistert en doorvraagt om je verhaal te verhelderen. Dat kan! Door je ervaring te delen of je verhaal te vertellen kunnen puzzelstukjes al op z'n plek vallen.

StressTransformatiegesprek
Heb je behoefte om stoom af te blazen, inzicht te krijgen in jouw stressreactie of te leren hoe je beter om kan gaan met stress in je werk en dagelijks leven? Een gesprek kan al ontspanning geven.

NatuurTalentgesprek
Ben je op zoek naar inspiratie en wil je meer inzicht krijgen in persoonlijk leiderschap en de werking van je talenten? Dit gesprek is een kennismaking met talent gerichte coaching met behulp van de natuur(wetten).

Assessmentgesprek
Een terugkoppelingsgesprek aan de hand van de ingevulde online assessmenttest (gebaseerd op het kleurdenken). Het is een tool om inzicht te krijgen in je eigen voorkeursgedrag, waardoor je beter zicht krijgt op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën.

Traject 5-8 sessies van 1,5 uur

Traject op maat
Coaching is maatwerk. Afhankelijk van wie je bent en waar je staat in je ontwikkeling stemmen we het te volgen traject gezamenlijk en in goed overleg af.

StressTransformatietraject
Stress speelt zich vaak af op meerdere niveaus, levensgebieden of situaties. Het kan voelen alsof je geleefd wordt en dat al je energie verbrand om te overleven. Hierdoor kan je je vermoeid, lusteloos, opgebrand of zelfs machteloos voelen. Inzicht krijgen in jouw stressreactie of leren hoe je beter om kan gaan met stress in je werk en dagelijks leven is de eerste stap op weg naar een vreugdevol leven. Dit traject is ook geschikt voor hoogsensitieve personen (HSP's).

NatuurTalenttraject
Wanneer je meer gaat leven in verbinding met de natuur(wetten) dan kom je in contact met je innerlijk weten. Dan ga je goede keuzes voor jezelf maken, waardoor je dichtbij jezelf kan blijven en gaat doen waar je hart naar uitgaat. Inzicht in persoonlijk leiderschap en de werking en samenwerking van je talenten gaat je hierbij helpen. Door het inzetten van oefeningen uit de talentgerichte coaching en inzichten uit de natuur ga je de rode draad in jouw leven zien.

Voor ondernemers

Als zelfstandig ondernemer loop je soms tegen vraagstukken aan waar je zelf niet één, twee, drie een oplossing voor hebt. Het kan zijn dat je behoefte hebt om met iemand te sparren om helder te krijgen wat je eigenlijk al wist. Of je wilt met je team een bijzondere coachingsdag beleven.

Lees meer >>

Locatie

Coaching in een kantoorruimte
De vier muren van een kantoorruimte bieden rust en veiligheid om een openhartig (coach)gesprek te kunnen hebben. Een voor jou onbekende plek maakt je los van je dagelijkse patronen. Dat kan het openstellen voor nieuwe inzichten ten goede komen.

Coaching in de natuur
Het inzetten van natuur tijdens coaching is waardevol. Een wandeling in de natuur geeft positieve energie en beweging zorgt dat de rechter hersenhelft gestimuleerd wordt, zodat je uit je hoofd gaat en in je gevoel gaat zitten. De natuur is niet alleen een goede locatie, het kan ook als tool ingezet worden.

Coaching op locatie
In sommige situaties in het wenselijk om de coaching (deels) plaats te laten vinden op een locatie waar jij bekend bent, zoals thuis of op je werk. Het kan waardevol zijn om een extra paar ogen (die van de coach) mee te laten kijken naar jouw situatie.

Investering

Persoonlijke investering
Een belangrijke voorwaarde voor een geslaagd coachingsgesprek of -traject is het bestaan van een (hulp)vraag. De één heeft een duidelijke vraag. De ander heeft een sluimerend gevoel van weerstand, vertraging of stilstand en wil onderzoeken waar dat vandaan komt en hoe je dat kunt veranderen. De bereidheid om je kwetsbaar op te stellen (in een veilige setting) door met deze vraag aan het werk te willen zal beloond worden met inzichten. Die inzichten gaan je helpen om dicht bij jezelf te blijven en goede keuzes voor jezelf te maken.

Financiële investering
Veel werkgevers investeren in hun medewerkers door middel van een persoonlijk ontwikkelbudget (POB). Dit budget mag vaak besteed worden aan persoonlijke groei en -ontwikkeling in de vorm van een coachingstraject. Vraag bij je werkgever of HR manager naar de mogelijkheden. Een offerte zal naar aanleiding van een kennismakingsgesprek opgemaakt worden.

Onderzoek je leven, dan krijgt het meer waarde

Socrates