Met een waaier aan diensten ben ik mijn bedrijf Greendreamster aan het opbouwen. Het is groeiende en in beweging. Het doel is om genoeg opdrachten te hebben, zodat ik met mijn bedrijf in mijn eigen levensonderhoud kan voorzien én tegelijkertijd werk kan doen wat ik leuk vind. En waar ik goed in ben!

De diversiteit aan diensten laat zien dat ik een veelzijdig persoon ben. Veelzijdig in de zin van dat ik gelijktijdig met uiteenlopende activiteiten bezig kan zijn. Elke opdracht afzonderlijk krijgt mijn volledige aandacht, wat mij weer energie geeft om door te gaan.

Greendreamster staan ingeschreven bij de KvK onder nummer: 64083225

Wat doet Greendreamster?

Bedrijfsondersteuning
Terwijl ik in je bedrijf mee draai kijk ik tegelijkertijd naar hoe de processen in elkaar zitten, hoe de communicatie werkt en welke verhalen er verteld worden.

Lees meer....

Coaching
Alles wat je aandacht geeft groeit! Voor stresscounseling, talent gerichte coaching en tijdelijke bedrijfsondersteuning.

Lees meer....

Wilplukwandeling
Kijk om je heen en zie alles wat eetbaar is. Tijdens een wildpluk wandeling gaan we op zoek naar de eetbare wilde planten van dit seizoen.

Lees meer....

Jamdesign
Zeg het met jam! Voor elke gelegenheid een smaakvolle jam. De ingrediënten en kruiden zijn afgestemd op het gevoel dat je wilt overbrengen. Leuk om cadeau te geven.

Lees meer....