Er is keuze uit diverse workshops of presentaties. Kijk bij events om te zien welke workshop of presentatie je zo kunt bijwonen. Op verzoek is het mogelijk om één van de onderstaande workshops of presentaties voor jouw groep of event te organiseren. Een ander onderwerp kan eventueel ook, mits het binnen mijn interessegebied valt.

Wildpluk wandeling

Ben je benieuwd wat er in deze tijd van het jaar te vinden is? Kijk om je heen en zie alles wat eetbaar is. Ook in de stad. Samen gaan we op zoek naar noten, fruit, kruiden en andere eetbare wilde planten van dit seizoen. Lees meer >>

Lunchtijd wandeling

Ga met je collega’s tijdens lunchpauze een stuk wandelen onder begeleiding van een ervaren wildpluk wandelcoach. Ervaar de omgeving waarin je werkt op een andere manier en maak van je pauze een inspirerend moment.

Kookworkshop

Diverse kookworkshops op het gebied van vega(n) koken, jam maken, koken met wild geplukte producten of budget koken.

Betaalbaar, gezond en lekker eten voor iedereen. Tips & tricks.

Interactieve presentatie voor mensen die rondkomen met een klein(er) budget. Met onderwerpen als voedselverspilling, wildplukken, je eigen moestuin, sociaal eten, koken met restjes en voedsel redden worden besproken.

Timemanagement

In deze workshop gaan we werken aan de fundamenten van timemanagement. Het gaat over hoe je meer tijd kunt overhouden, hoe je beter kunt focussen en hoe je kunt omgaan met (werk)stress.

Customer journey

Het behouden van je klanten is minstens net zo belangrijk als het winnen van klanten. Krijg meer inzicht in de customer journey binnen jouw bedrijf en hoe dat beter kan.

——————————————————————————————

Uitgelichte foto van de wildpluk wandeling is gemaakt door Karin Sevensma