Ga eens mee met een wildpluk wandeling

Er zijn verschillende manieren om een wildpluk wandeling bij te wonen.

 • Ga eens mee met een wildpluk wandeling die ik ongeveer eens in de twee weken organiseer. Bekijk de onderstaande agenda voor actuele data.
 • Wildpluk wandeling in opdracht. Hoe leuk is het om een wildpluk wandeling te organiseren als onderdeel van een teamdag, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. 
 • Lunchtijd wandeling: Ga met je collega’s tijdens lunchpauze een stuk wandelen onder begeleiding van een ervaren wildpluk wandelcoach. Ervaar de omgeving waarin je werkt op een andere manier en maak van je pauze een inspirerend moment.
 • Wildpluk educatie: Jong geleerd, oud ….. Wat gebeurt er als we kinderen de oude kennis van eetbare wilde planten bijbrengen? Een wildpluk wandeling is zeer geschikt als onderdeel van natuur en cultuur educatie. Geschikt voor scholen.

Agenda wildpluk wandelingen

 1. [afgelast] Wildpluk wandeling in het Stadspark 19 aug-2017

  19 augustus @ 11:00 am - 1:00 pm
 2. Wildpluk fietstocht UMCG 27 aug-2017

  27 augustus @ 2:00 pm - 4:30 pm
 3. Paalkoepel Herfstfair 24 sept-2017

  24 september @ 11:00 am - 5:00 pm

Wildpluk locaties

Ik geef wildpluk wandelingen op diverse locaties in Groningen en omstreken. Mijn favoriete plekken zijn op dit moment:

 • Wandeling in het Stadspark, Groningen
 • Fietstocht vanaf het UMCG richting Lewenborg en Kardinge, Groningen
 • Wandeling in Schipborg/Zuidlaren, Drenthe

Een wildpluk wandeling kan in principe op elke natuurrijke en gifvrije locatie georganiseerd worden. Ken je of ben je eigenaar van een mooie locatie en wil je wildpluk wandeling organiseren neem dan contact met me op.

Kortingsregeling Stadjerspas

De kosten van wandeling in het Stadspark zijn € 15,- per persoon. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis mee, mits onder begeleiding van een ouder.

Heb je een Stadjerspas, dan krijg je € 10,- korting op een wildpluk wandeling. Normale prijs € 15,- en met Stadjerspas € 5,- per persoon. Deze korting ontvang je op vertoon van de persoonlijk klantcode op de Stadjerspas-sleutelhanger. Deze actie is geldig t/m 31 dec-2017. Eenmalig te gebruiken.

Het kan voorkomen dat ik een korte wandeling organiseer op de andere locatie. In dat geval geldt de prijs die bij de wandeling aangegeven is en is er geen Stadjerspas korting mogelijk.

Betalen met PIN is mogelijk.

Wat anderen zeggen.....