Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Betaalbaar, gezond en lekker eten voor iedereen op Let’s Gro

10 november 2016 @ 1:30 pm - 3:00 pm

Gratis

Greendreamster op Let’s Gro

Ook dit jaar ben ik weer van de partij op het inspiratiefestival Let’s Gro in Groningen. Dit keer met twee workshops die ik samen met Marin Leus van Groene Avonturen organiseer en twee leuke projecten waarbij ik betrokken ben.

Woensdag 9 november 2016: Wildpluk wandeling in het Stadspark. VOL (bekijk de events kalender voor andere data waarop er wildpluk wandelingen zijn)
Donderdag 10 november 2016: Betaalbaar, gezond en lekker eten voor iedereen. Tips & tricks. Interactieve presentatie in het Newscafé. Lees hieronder verder.

Verder:
De mobiele theetuin. Bekijk dit event op de website van Let’s Gro.
Internationale bloggers meetup. Bekijk dit event op de website van Let’s Gro.

Betaalbaar, gezond en lekker eten voor iedereen. Tips & tricks

Betaalbaar, gezond en lekker eten is toegankelijk voor iedereen!? Wat je nog niet wist en wel wilt weten over goed eten met een klein budget.

Onderzoek heeft aangetoond dat er een negatieve relatie bestaat tussen inkomen en een gezonde levensstijl. Maar lekker en gezond eten hoeft helemaal niet duur te zijn. Wie moet leven van een klein budget ontbreekt het vaak aan kennis om met weinig geld te kunnen eten als in een sterrenrestaurant.

In deze interactieve presentatie delen bloggers en ervaringsdeskundigen Marin Leus van https://groeneavonturen.nl/ en Sanne Scheltena van http://greendreamster.nl/ tips & tricks met iedereen die geïnteresseerd is in lekker, gezond en betaalbaar eten. Thema’s als wildplukken, je eigen moestuin, groente laten hergroeien, koken met restjes en voedsel redden komen aan bod. Om de zintuigen en de creativiteit te prikkelen is er voor de aanwezigen een proeverij van diverse smaakvolle en low-budget hapjes.

Praktische info

Locatie: News Café boven
Datum en tijd: Donderdag 10 november 2016 van 13:30 tot 15:00 uur
Groepsgrootte: max 35 deelnemers.
Aanmelden: info@greendreamster.nl
(kan tot 5 min voor aanvang)
Kosten: gratis

Over Let’s Gro

Let’s Gro is een uniek inspiratie festival over de toekomst van Groningen
 op 9, 10 en 11 november 2016. De toekomst van Stad verpakt in een festival. Dat is Let’s Gro. Drie dagen lang buigen de Groningers zich over de dynamiek, de vernieuwing en het heruitvinden van de hoofdstad van Noord-Nederland.

Let’s Gro is uniek in zijn soort. Een voor iedereen gratis toegankelijk festival. Met initiatieven, ideeën en inspiratie voor en door Stadjers verspreid over vele locaties in de binnenstad van Groningen. Met een breed scala aan onderwerpen en in allerlei vormen werken we aan de toekomstagenda voor Groningen. Doe en denk mee, wissel ideeën uit en ontmoet nieuwe mensen. Zo zien we het graag op Let’s Gro!

—————————————————————————————————————

foto: Marin Leus

Gegevens

Datum:
10 november 2016
Tijd:
1:30 pm - 3:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Let’s Gro
Website:
http://letsgro.nl/

Locatie

News Café
Waagplein 5
Groningen, 9712 JZ
+ Google Maps