Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Wijert Bruist

5 oktober 2019 @ 4:00 pm - 8:00 pm

Gratis

Op zaterdag 5 oktober sta ik met een stand op wijkfeest in het Multifunctioneel Centrum De Wijert/Helpman. Daar kan je informatie krijgen over wildplukken in de stad Groningen en de Wijert in het bijzonder. Ook is er een proeverij met o.a. wilde kruidenpesto.

Over De Wijert Bruist

Het bruist in De Wijert! En dat wil de buurt graag samen met WIJ De Wijert, Platform De Wijert, het MFC en Wijkdeal De Wijert onder de aandacht brengen. Daarom is het feest op zaterdag 5 oktober van 16.00 tot 20.00 uur, in het Multifunctioneel Centrum De Wijert/Helpman.

We wonen, werken en voelen ons thuis in een wijk waar iedereen mee kan doen. Zo denken de bewoners in De Wijert er ook over. In deze wijk worden bewonersinitiatieven niet alleen ondersteund door de gemeente en wijkorganisaties, maar zijn het juist de bewoners die het voortouw nemen. Dit zorgt voor prachtige projecten en activiteiten het hele jaar door.

Een feestelijke dag voor iedereen
Op 5 oktotober tussen 16.00 uur en 20.00 uur is van alles te doen voor jong en oud. Bezoekers kunnen prijzen winnen met het ‘Rad van Fortuin’, fietsen op een smoothiebike, meedoen aan een bootcamptraining onder begeleiding, zingen met een pop-up koor of een van de vele andere activiteiten en workshops. Voor de jeugd is er ook een speciale game-zone vol spelplezier!

‘De Wijert Bruist’ is een gratis feest voor de hele buurt. De avond wordt afgesloten met een 70’s & 80’s discoavond van 20.00 tot 00.00 uur.

Locatie

Multifunctioneel Centrum De Wijert/Helpman.
P.C. Hooftlaan 1
Groningen, 9721JM
+ Google Maps

Organisator

Wijkdeal De Wijert
Website:
www.wijkdealdewijert.nl