Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Let’s Gro 2016

9 november 2016 - 11 november 2016

Gratis

Over Let’s Gro

Let’s Gro is een uniek inspiratie festival over de toekomst van Groningen
 op 9, 10 en 11 november 2016. De toekomst van Stad verpakt in een festival. Dat is Let’s Gro. Drie dagen lang buigen de Groningers zich over de dynamiek, de vernieuwing en het heruitvinden van de hoofdstad van Noord-Nederland.

Let’s Gro is uniek in zijn soort. Een voor iedereen gratis toegankelijk festival. Met initiatieven, ideeën en inspiratie voor en door Stadjers verspreid over vele locaties in de binnenstad van Groningen. Met een breed scala aan onderwerpen en in allerlei vormen werken we aan de toekomstagenda voor Groningen. Doe en denk mee, wissel ideeën uit en ontmoet nieuwe mensen. Zo zien we het graag op Let’s Gro!

Greendreamster op Let’s Gro

Op Let’s Gro 2015 heb ik samen met Hadassa van Arend de workshop Koken met een klein budget gegeven. De workshop zat vol en was een groot succes. We staan zelfs met een leuk artikel in het Let’s Gro magazine. Bekijk hier het artikel in het online magazine (p.45)

Ook dit jaar ben ik weer met een workshop van de partij op het inspiratiefestival Let’s Gro. Dit keer met twee workshops die ik samen met Marin Leus van Groene Avonturen organiseer en twee leuke projecten waarbij ik betrokken ben.

Woensdag 9 november 2016: Wildpluk wandeling in het Stadspark. Lees meer over dit event. VOL (bekijk de events kalender voor andere data waarop er wildpluk wandelingen zijn)
Donderdag 10 november 2016: Betaalbaar, gezond en lekker eten voor iedereen. Tips & tricks. Interactieve presentatie in het Newscafé. Lees meer over dit event.

Verder:
De mobiele theetuin. Bekijk dit event op de website van Let’s Gro.
Internationale bloggers meetup. Bekijk dit event op de website van Let’s Gro.

Gegevens

Begin:
9 november 2016
Einde:
11 november 2016
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Groningen,

Organisator

Let’s Gro
Website:
http://letsgro.nl/