In de zomer van 2016 heb ik bijna elke dag jam gemaakt. Dit resulteerde in een grote diversiteit aan smaken. Alle jams zijn halfzoet (biologische suiker) en gemaakt met biologisch, wild geplukt of fruit uit de (moes)tuin. Veel van het fruit heb ik in de parken en natuurgebieden van Groningen geplukt. Echt regionaal!
Let op: deze jams en chutneys zijn inmiddels uitverkocht. Mijn homemade jams, chutneys en siropen van dit seizoen verkoop ik op streekmarkten, in kleine winkels en op bestelling (via de mail). Bekijk de agenda voor streekmarkten.
Vruchtenjam puur
Bramen-vlierbessenjam
Kweepeergelei
Sleedoornjam
Mirabelle-Sleedoornjam
Tamme kastanjejam
Persimmonjam
Pompoen-citroenjam
Pruimen-bramen-vlierbessenjam
Pruimen-bramenjam
Pruimen-duindoornjam
Pruimen-lijsterbesjam
Pruimen-rozenbotteljam
Mirabelle-meidoornjam
Vruchtenjam met kruiden
Pruimenjam met chai kruiden
Pruimenjam met citroenverbena
Pruimenjam met hondsdraf
Pruimenjam met lavendel (uitverkocht)
Pruimenjam met Oost-Indische kers
Pittige pruimenjam met Oost-Indische kers
Pruimenjam met port en kaneel
Pruimenjam met rode chilipeper
Pruimenjam met sterrenmix
Pruimenjam met zoethout/lakrids
Kruidige pruimenjam met zoethout/lakrids
Pruimen-bramenjam met rozemarijn
Pruimen-bramenjam met moerasspirea
Pruimen-rode bessenjam met moerasspirea
Chutneys
Appelchutney
Bramenchutney
Mirabelle pruimenchutney
Mirabelle pruimenchutney met balsamico
Pittige tomatenchutney
Pompoenchutney
Pruimenchutney met balsamico
Dit delen:
- Klik om op Tumblr te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
Geef een reactie