Het geheim van lekkere jam is dat het met liefde en aandacht bereid wordt. De jams, chutneys en siropen zijn met met veel liefde en aandacht bereid en veelal gemaakt van wild geplukte en biologische ingrediënten van goede kwaliteit. Alle homemade jams zijn halfzoet. Dit betekent dat er, vergeleken met reguliere jam uit de winkel, half zoveel suiker gebruikt wordt (2:1 i.p.v. 2:2).
Vruchtenjam
Pruimenjam met kaneel
Pruimenjam met lavendel
Pruimenjam met rode chilipeper
Pruimen-bramenjam
Pruimen-vlierbessenjam
Pruimen op siroop
Pruimen-rabarberjam
Pruimen-sleedoornjam
Gele kornoeljejam
Kweepeergelei
Appel-kweeën compote
Chutney
Pruimenchutney met balsamico
Mirabelle pruimenchutney
Appelchutney
Siropen
Vlierbloesemsiroop
Vlierbessensiroop
Paardenbloem-rozemarijnsiroop
Rabarbersiroop
Dit delen:
- Klik om op Tumblr te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
Geef een reactie