Vol trots presenteer ik hier mijn vernieuwde website. Naast de natuurwandelingen werk ik als natuurcoach. Als natuurcoach zet ik de natuur in om in beweging te komen en tot waardevolle inzichten te komen. Met deze inzichten ben je instaat om duidelijker te voelen wat je wil en goede keuzes te maken voor jezelf.

Coaching is waardevol wanneer je op één of andere manier stagnatie in je leven of bedrijf ervaart. Stagnatie is te herkennen aan een gevoel van weerstand, vertraging of stilstand. Via coaching krijg je inzicht in wat jij (en je bedrijf) nodig hebt om weer in beweging te komen. Zodat je in een positieve flow komt en al het goede als vanzelf op je pad komt. Als vanzelf betekent niet dat alles vanzelf gaat. Het vergt vasthoudendheid en overgave om oude patronen los te laten en nieuwe paden te ontdekken. Een coach kan je hierbij tijdelijk ondersteunen.

Wanneer je in evenwicht bent ga je steeds meer in je kracht staan. Dan zal je merken dat alles wat je onderneemt makkelijker gaat. Dat je in flow komt. Dat je je talenten gaat (h)erkennen en dat je gaat doen waar je goed in bent. Individuele coaching richt zich op het verkrijgen van inzicht in de werking van je talenten. Dit kan o.a. met behulp van de natuur (als metafoor, tool of locatie). Dit helpt je bij het herstellen van natuurlijk evenwicht.