Fruitsalade met geitenbrie en zeekraal

In mijn smaakbeleving zijn zoet en hartig een hemelse combinatie. Vandaar deze fruitsalade met geitenbrie en zeekraal. Het zoet van het fruit heb ik versterkt met een beetje citroensap en enkele druppels balsamico di Modena. De geitenbrie en verse zeekraal spreken voor zich. Niets meer aan doen.

Nodig:

2 nectarines
1 handje blauwe bessen
1 handje rode bessen
1 kiwi
2 tl citroensap
1 el balsamico di Modena
geitenbrie in plakjes
paar takjes zeekraal

Bereiding:

Bereidingstijd: 5 minuten
Snijd de nectarines in partjes en verdeel ze mooi over een groot bord. Schil de kiwi en snijd het in plakjes. Meng de blauwe en rode bessen met de kiwi op het bord. Sprenkel het citroensap en de balsamico over het fruit. Snijd de geitenbrie in dunne plakjes en verdeel ze over de salade. Gebruik in plaats van geitenbrie eventueel verse geitenkaas of gewone brie. Scheur de zeekraal in kleine stukjes en strooi het als laatste erover.