Masterclass: culinair verwerken van wildpluk (VOL)
Georganiseerd door Janet Frieling van Gekruid en Geroerd, Sanne Scheltena van Greendreamster, Irma Frieling van Salie en Citroen en Silke Minga.
Beleef met ons een unieke dag die helemaal in het teken staat van culinaire wilde kruiden. Onze jarenlange wildplukervaring en wilde kruidenkennis gecombineerd met culinair talent levert veel mooie nieuwe recepten en ideeën op die we graag willen delen.
23-9-2023
10:00-20:00 uur
Kosten: € 175,- per persoon
Open Kas in Haren (Biotoop)
Meld je aan bij Janet:
info@gekruid-en-geroerd.nl
of stuur een appje naar: 06-10029518
Categorieën: Agenda, Masterclass, Wildplukwandelingen per gebied/categorie
Tags: eetbare stad, eetbare wilde planten, eetbare wilde planten excursie, eten uit de natuur, greendreamster, koken met wildpluk, kruidenwandeling groningen, masterclass, masterclass wildpluk, natuurexcursie, plukwandeling, verwerken van wildpluk, wildpluk wandeling, wildplukgids, wildplukken, wildplukken in Groningen, wildplukwandeling, workshop wildplukken