Masterclass: culinair verwerken van wildpluk (VOL)

Georganiseerd door Janet Frieling van Gekruid en Geroerd, Sanne Scheltena van Greendreamster, Irma Frieling van Salie en Citroen en Silke Minga.

Beleef met ons een unieke dag die helemaal in het teken staat van culinaire wilde kruiden. Onze jarenlange wildplukervaring en wilde kruidenkennis gecombineerd met culinair talent levert veel mooie nieuwe recepten en ideeën op die we graag willen delen.

Calendar PNG Transparent Calendar.PNG Images. | PlusPNG23-9-2023

Clock Svg Png Icon Free Download (#197566 ...10:00-20:00 uur

[最も人気のある!] tree icon 288621-Tree icon pngKosten: € 175,- per persoon

location icon png 10 free Cliparts | Download images on ... Open Kas in Haren (Biotoop)

Meld je aan bij Janet:
info@gekruid-en-geroerd.nl
of stuur een appje naar: 06-10029518

Lees meer >>