Workshops op Let’s Gro festival

Workshops op Let’s Gro

Op Let’s Gro 2015 heb ik samen met Hadassa van Arend de workshop ‘Koken met een klein budget’ gegeven. De workshop werd enthousiast ontvangen en was super leuk om te doen. We staan zelfs met een leuk artikel in het Let’s Gro magazine 2015/16. Bekijk hier het artikel in het online magazine (p.45)

Dit jaar doe ik, samen met Marin Leus van Groene Avonturen, weer mee. Met twee workshops nog wel.

Woensdag 9 november 2016: Wildpluk wandeling in het Stadspark. Lees meer over dit event of bekijk het op de website van Let’s Gro. VOL (bekijk de events kalender voor andere data waarop er wildpluk wandelingen zijn)
Donderdag 10 november 2016: Betaalbaar, gezond en lekker eten voor iedereen. Tips & tricks. Interactieve presentatie in het Newscafé. Lees meer over dit event of bekijk het op de website van Let’s Gro.

wildplukken in het stadspark

 

Projecten waar ik bij betrokken ben:
De mobiele theetuin. Bekijk dit event op de website van Let’s Gro.
Internationale bloggers meetup. Bekijk dit event op de website van Let’s Gro.

theetuin

Over let’s Gro

Let’s Gro is een uniek inspiratie festival over de toekomst van Groningen
 op 9, 10 en 11 november 2016. De toekomst van Stad verpakt in een festival. Dat is Let’s Gro. Drie dagen lang buigen de Groningers zich over de dynamiek, de vernieuwing en het heruitvinden van de hoofdstad van Noord-Nederland.

Let’s Gro is uniek in zijn soort. Een voor iedereen gratis toegankelijk festival. Met initiatieven, ideeën en inspiratie voor en door Stadjers verspreid over vele locaties in de binnenstad van Groningen. Met een breed scala aan onderwerpen en in allerlei vormen werken we aan de toekomstagenda voor Groningen. Doe en denk mee, wissel ideeën uit en ontmoet nieuwe mensen. Zo zien we het graag op Let’s Gro!

lets-gro-672x372

—————————————————————————————————————————————————————–

Foto’s wildplukken door Marin Leus.
Beeld mobiele theetuin door Elisabeth van Harten.