Voor dit recept kan je elke soort pesto gebruiken. Wil je zelf wilde kruidenpesto maken, dan kan je dit recept gebruiken.
Ingrediƫnten
250grkokosolie/roomboterop kamertemperatuur
250grtarwebloem
75grwilde kruidenpesto(zie recept)
zout(zo nodig)
Bereiding
Meng de kokosolie met de wilde kruidenpesto
Voeg de tarwebloem toe en meng alles tot een deeg
Maakworstachtige rolletje, de dikte bepaalt de omvang van het koekje
Leg de rollen een paar uur in de koelkast om op te stijven
Snijd de deegworst in plakjes en leg deze op een ovenplaat
Als hetdeeg droog is moet je het soms nog een beetje aandrukken of opnieuw kneden
Bak de koekjes maximaal 20 minuten in de oven op 200 graden
Laat ze afkoelen en doe ze in een koektrommel
Wildplukwandeling
Wil je meer leren over hoe je eetbare wilde planten kan herkennen, oogsten en gebruik in de keuken? Ga eens mee met een wildplukwandeling. Voor meer informatie over wildplukwandelingen kijk op de website van Greendreamster.