Mijn zelfgemaakte jam in een winkel

Van 31 januari tot en met 20 februari 2017 zijn mijn homemade jams en chutneys te koop bij Mijn Tafel aan de (verlengde) Herestraat 93 in Groningen. Ik zal daar een selectie van mijn homemade jams & chutneys aanbieden en deze gedurende de drie weken dat ik een tafel gehuurd heb steeds bijvullen.

Naast jam verkoop ik op mijn tafel ook zelfgemaakte vlierbloesemsiroop, kruidenzout op basis van Keltisch zeezout, inspiratie (notitie)boekjes (in samenwerking met een kunstenaar-vriendin) en tweedehands kleding (eerlijk is eerlijk ik ben aan het opruimen).

Mijn homemade jamcollectie

Afgelopen jaar heb ik heel veel jam gemaakt. Het was een heerlijk pruimenjaar en ik heb me flink kunnen uitleven met voor de hand liggende combinaties (pruimen met bramen) en minder bekende ingrediënten (pruimenjam met lavendel, chili, zoethout, Oost-Indische kers, lijsterbes of duindoorn). Daarnaast heb ik ook nog jam gemaakt van pompoen, sleedoorn, tamme kastanjes en persimmon. In totaal 6 verschillende chutneys en (houd je vast) 31 soorten jam!!

 

Mijn zelfgemaakte jams in een winkel

Heel eerlijk gezegd is op dit moment de balans tussen jam produceren en jam verkopen een beetje scheef. Dit betekent dat ik op zoek ben naar meer manieren waarop ik mijn jams aan de man kan brengen.

Naast de verkoop in mijn eigen webshop sta ik een aantal keer per jaar op streekmarkten en van 31 januari tot en met 20 februari zijn mijn homemade jams en chutneys te koop bij Mijn Tafel aan de (verlengde) Herestraat 93 in Groningen. Tip van mijn lieve zus. Heb je ook suggesties om mijn zelfgemaakte jam te verkopen dan hoor ik het graag.