In de media

Healthy Aging week 2020

30 september 2020

'Ik kijk altijd in de bosjes. Ik ben nooit zo met mensen bezig'

Lees hier de tekst in het blokje >>

Healthy Aging week 2020

30 september 2020

'Wildplukken met Sanne Scheltena'

Workshop wildplukken als inspiratie voor leerkrachten (IVN)

8 september 2020

Boeken, geschiedenis en natuur. Hoe maak je kinderen op de basisschool daar enthousiast voor? Ruim veertig leerkrachten van verschillende scholen hebben zich gisteren laten inspireren voor natuurlessen tijdens de Kinderboekenweek.

Leer het artikel hier >>

Goud Groen

25 juni 2018

Carla Veldhuis: 'Vandaag ga ik mee wildplukken in het Stadspark'

Het item over wildplukken begint bij 8:15 minuten.

Interview bij Radio Noord

(Pinkster)maandag 5 juni 2017

Speciale aflevering van Noord en Ommeland. Wat is er allemaal te doen in de stad Groningen op Pinkstermaandag? Sanne Scheltena van Greendreamster organiseert een wildpluk wandeling in het Stadspark en vertelt hierover bij Radio Noord.

Interview bij OOG radio

Dinsdag 15 november 2016

Op een dag werd ik gebeld door een redacteur van OOG radio met de vraag of ze mij mogen interviewen over de wildpluk wandeling die ik in het Stadspark organiseer. Op de foto zie je mij zitten met de presentatoren van de ochtendshow van OOG radio.

 

 

Op groente jacht in het Stadspark (artikel & filmpje)

Zaterdag 6 augustus 2016 door Matthijs Sorgdrager.

Op een mooie dag in augustus 2016 nam ik een journalist mee op wildplukwandeling en -picknick in het stadspark, waardoor ik met een artikel over wildplukken in Groningen in het Dagblad van het Noorden kwam te staan.

Download hier het artikel.

Let’s Gro magazine 2016/2017

Februari 2017

In november 2016 heb ik samen met Marin Leus twee workshops op Let’s Gro verzorgd. Een wildpluk wandeling in het Stadspark en de presentatie ‘Betaalbaar, gezond en lekker eten voor iedereen.’

Download hier het hele magazine.

Let’s Gro magazine 2015/2016

Februari 2016

In november 2015 verzorgde ik samen met Hadassa van Arend de workshop ‘Lekker eten met een klein budget’ op het inspiratie festival Let’s Gro. Lees het artikel in het Let’s Gro magazine.

Consumentenprogramma Kassa

Dinsdag 28 juni 2016

Hoe kan je besparen op je maandelijkse uitgaven. In dit filmpje van consumentenprogramma Kassa geef ik samen met Monica ten Hoove van Mijn Financiële Huishoudster een aantal handige tips.

Lees het volledige artikel hier >>

Het item van Greendreamster begint bij 1:50 minuten.

%d bloggers liken dit: