Masterclass culinair verwerken van wildpluk

Nieuwe datum: Zet zaterdag 29 maart 2025 alvast in je agenda!

Beleef met ons een unieke dag die helemaal in het teken staat van culinaire wilde kruiden. In deze masterclass leer je over het identificeren, oogsten, bewaren en verwerken van diverse eetbare wilde kruiden, bessen, noten, zaden en paddenstoelen tot smaakvolle wilde gerechten.

Oude en hedendaagse kruidenkennis is wat ons betreft bedoeld om gedeeld te worden. Onze jarenlange wildplukervaring en wilde paddenstoelen- en kruidenkennis gecombineerd met culinair talent levert veel mooie nieuwe recepten en ideeën op die we graag willen delen. Bij elk van ons thuis staan eindeloos veel potjes en wilde kookexperimenten klaar om eindelijk geproefd te worden.

Deze masterclass is voor wildplukkers, thuiskoks, chefkoks, culinaire genieters en andere geïnteresseerden.

Georganiseerd door Janet Frieling van Gekruid en Geroerd en Sanne Scheltena van Greendreamster.

Download de flyer hier >>

Wildplukwandeling
Wildplukwandeling
Wildplukwandeling
Winkelmand0
Je winkelmand is leeg!
Terug naar de agenda >>
0