Masterclass: culinair verwerken van wildpluk

 195,00

Georganiseerd door Janet Frieling van Gekruid en Geroerd, Sanne Scheltena van Greendreamster, Irma Frieling van Salie en Citroen en Silke Minga.

Beleef met ons een unieke dag die helemaal in het teken staat van culinaire wilde kruiden. Onze jarenlange wildplukervaring en wilde kruidenkennis gecombineerd met culinair talent levert veel mooie nieuwe recepten en ideeën op die we graag willen delen.

Calendar PNG Transparent Calendar.PNG Images. | PlusPNG21-9-2024

Clock Svg Png Icon Free Download (#197566 ... 9:30-19:00 uur

[最も人気のある!] tree icon 288621-Tree icon pngOpen Kas in Haren (Biotoop)

location icon png 10 free Cliparts | Download images on ...Kerklaan 30, 9751 NN Haren (Groningen)

Lees meer >>

Op voorraad

Beschrijving

Praktische vragen

Hoe lang duurt de masterclass?
De masterclass is van 9:30 tot 19:00 uur

Het is een lange dag, zijn er ook pauzes?
Ja, er zijn meerdere pauzes verdeeld over de dag

Zijn alle gerechten zijn vegetarisch of ook vegan?
Alle gerechten zijn sowieso vegetarische en deels vegan

Ik ben allergisch voor gluten/koemelk/noten of iets anders, moet ik dat doorgeven?
Ja, als je het aan ons doorgeeft dan kunnen we er zo mogelijk rekening mee houden

Zou het kunnen dat ik allergisch ben voor de wilde planten die we gaan eten?
Als je allergisch bent weet je vaak welke plantenfamilies je moet vermijden, vraag ons gerust uit welke familie de wilde kruiden komen

Als ik zwanger ben, mag ik dan wilde planten eten?
Tijdens de masterclass gebruiken we vooral veilige planten en kruiden, maar laat het ons voor de zekerheid weten

Mag ik mijn hond meenemen?
Liever niet.

Kan ik mijn deelname annuleren?
Annuleren kan gratis tot maximaal 21 dagen van te voren, als je later annuleert betaal je het gehele bedrag

Kan ik (last minute) iemand anders in mijn plaats laten gaan?
Ja, dat kan

Wachten jullie op mij als ik te laat kom?
We starten op de aangegeven tijd, maar je kan later aansluiten mocht je te laat zijn (laat het wel even weten)

Is de Open Kas echt open?
Als het erg hard waait houden de zeilendoeken aan de buitenkant de wind enigszins tegen, maar de weersinvloeden zullen altijd voelbaar zijn

Is de Open Kas verwarmd?
Er is een houtgestookte leemoven met verwarmde banken, maar trek bij fris weer meerdere lagen kleding aan en een warme trui of vest

Gaan we wildplukken tijdens de masterclass?
Ja, we gaan samen diverse kruiden, planten en bloemen plukken in de tuinen rondom de Open Kas

Krijgen we de recepten van de kookworkshops
Ja, je krijgt na afloop van de masterclass de recepten

Hoe ga ik alle andere informatie onthouden?
Je mag foto’s nemen en notities maken.

Wie zijn wij?