Item in Goud Groen op OOGtv

Maandag 25 juni 2018

Op een mooie dag in mei-2018 ben ik tijdens een wildpluk wandeling gefilmd door een filmploeg van OOGtv voor het programma Goud Groen.Goud Groen is een serie over Stadjers die een bloeiende tuin van hun tegeltuin maken, energiebesparende- of opwekkende maatregelen aan hun woning hebben toegepast of duurzaam met voedsel omgaan.

Het item over wildplukken begint bij 8:15 minuten.

Artikel met filmpje op Journalist.io

Woensdag 21 juni 2017 door Eelke Bakker

Wildplukken in Groningen: Stadspark of supermarkt? Steeds meer mensen maken actief gebruik van het groen in en rondom de stad Groningen. Sanne Scheltena, initiatiefneemster van greendreamster.nl, organiseert eens in de twee weken een wildplukwandeling in het Stadspark. “Er zijn hazelnoten, tamme kastanjes, bessen, krenten en pruimen. Er groeit hier zo ontzettend veel.”

Lees het volledige artikel hier >>

Interview bij Radio Noord

(Pinkster)maandag 5 juni 2017

Speciale aflevering van Noord en Ommeland. Wat is er allemaal te doen in de stad Groningen op Pinkstermaandag? Sanne Scheltena van Greendreamster organiseert een wildpluk wandeling in het Stadspark en vertelt hierover bij Radio Noord.

Stadjerspas nieuwsbrief april

Donderdag 13 april 2017

Goed nieuws! Voor de wildpluk wandelingen ben ik een samenwerking met de Stadjerspas aangegaan. Dit betekent dat houders van een Stadjerspas in Groningen een flinke korting van € 10,-  krijgen op een wildpluk wandeling. Normale prijs € 15,- per persoon.

Artikel in het Let’s Gro magazine 2016/2017

Februari 2017

In november 2016 heb ik samen met Marin Leus twee workshops op Let’s Gro verzorgd. Een wildpluk wandeling in het Stadspark en de presentatie ‘Betaalbaar, gezond en lekker eten voor iedereen.’

Download hier het hele magazine.

Interview bij OOG radio

Dinsdag 15 november 2016

Op een dag werd ik gebeld door een redacteur van OOG radio met de vraag of ze mij mogen interviewen over de wildpluk wandeling die ik in het Stadspark organiseer. Op de foto zie je mij zitten met de presentatoren van de ochtendshow van OOG radio.

Nieuwsbericht Gemeente Groningen

Vrijdag 28 oktober 2016

In 2016 was ik betrokken bij een project om ondernemers die onder de armoede grens vallen door middel van workshops, presentaties en coaching te begeleiden naar succesvol ondernemerschap. In dit project, wat een samenwerking van Martijn van der Tuin en de Gemeente Groningen is, heb ik diverse ondernemers gecoacht, presentaties geven en een workshop timemanagement voor ondernemers ontwikkeld en gegeven.

Artikel in Cityscoop

September 2016

Dit artikel in Cityscoop, het blad van ondernemersvereniging Groningen City Club, geeft inzicht in een stukje persoonlijke geschiedenis. Wat een compliment om een rasechte ondernemer genoemd te worden door Theo van der Werff van VDW accountancy. Lees het artikel als een heldenverhaal. De weg naar succes gaat niet altijd over rozen en op weg naar de schat moeten allerlei obstakels overwonnen worden. Dit maakt de held sterker, wijzer en vastberaden.

Download hier het artikel.

Artikel met filmpje in het Dagblad van het Noorden

Zaterdag 6 augustus 2016 door Matthijs Sorgdrager.

Op een mooie dag in augustus 2016 nam ik een journalist mee op wildplukwandeling en -picknick in het stadspark, waardoor ik met een artikel over wildplukken in Groningen in het Dagblad van het Noorden kwam te staan.

Download hier het artikel.

Item bij consumentenprogramma Kassa

Dinsdag 28 juni 2016

Hoe kan je besparen op je maandelijkse uitgaven. In dit filmpje van consumentenprogramma Kassa geef ik samen met Monica ten Hoove van Mijn Financiële Huishoudster een aantal handige tips.

Lees het volledige artikel hier >>

Het item van Greendreamster begint bij 1:50 minuten.

Artikel in de Gezinsbode

Woensdag 11 mei 2016

In het voorjaar van 2016 heb ik samen met Onno de Rechteren initiatief genomen om een serie workshops voor ondernemers te organiseren.

Artikel in het Let’s Gro magazine 2015/2016

Februari 2016

In november 2015 verzorgde ik samen met Hadassa van Arend de workshop ‘Lekker eten met een klein budget’ op het inspiratie festival Let’s Gro. Lees het artikel in het Let’s Gro magazine.